Activitate practică cu ocazia sărbătorii de Halloween

Elevii clasei a X-a C, calificarea Bucătar-Ospătar au desfășurat o activitate practică cu ocazia sărbătorii de Halloween.
În cadrul activității, grupa de bucătari a pregătit o serie de preparate culinare decorate cu specific de Halloween. Astfel, biscuiții de casă glazurați, tortul de fructe, căpșunii glazurați cu ciocolată albă, decorurile din fructe (banane fantomă, omidă din kiwi, afine, mandarine, banană) și gustările (ouă umplute cu păianjen din măsline negre, ochi din mușchi file și măsline verzi cu ardei roșu) au creat o atmosferă de sărbătoare, iar prezentarea preparatelor a fost realizată într-un decor și mise-en-place specific pregătit de către grupa de ospătari.
Cu ocazia etalării preparatelor a avut loc și o prezentare powerpoint a istoricului sărbătorii de Halloween.
Activitatea a fost apreciată atât de către elevi, cât și de către cadrele didactice invitate la prezentare.