Atelier dedicat promovării calificărilor profesionale în contextul dezvoltării durabile

Ne-am bucurat, ca la o zi după plantarea celor 3500 de puieți în Pădurea Trei Copaci, să avem șansa să găzduim un atelier deosebit la școala noastră!
Împreună cu Daniela Iancu și Margareta Ivan, reprezentanți ai ANPCDEFP, am organizat un atelier dedicat promovării calificărilor profesionale în contextul dezvoltării durabile și am explorat poveștile inspiraționale ale participanților Erasmus.
A fost o experiență incredibilă, în care am discutat despre modalitățile în care educația poate să contribuie la sustenabilitate și la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui individ.
Poveștile Erasmus au fost cu adevărat inspiraționale! Am avut privilegiul să ascultăm experiențele elevilor noștri și ale altor participanți, care au călătorit, au învățat și s-au dezvoltat într-un mod care să îi pregătească pentru provocările și oportunitățile viitoare.
Suntem hotărâți să continuăm să promovăm învățarea continuă și să susținem dezvoltarea durabilă, iar acest atelier a fost doar începutul unei călătorii frumoase și pline de impact!
🙌 Mulțumim tuturor celor implicați și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum vom continua să creștem și să ne dezvoltăm împreună!
Mulțumim, Daniela Iancu și Margareta Ivan – ANPCDEFP, Andreea Suciu – ambasador Erasmus, Liana Coroianu și Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea, Adrian Szatmari, Diana Szatmari și Liceul Tehnologic nr. 1 Salonta, Mirela Roxana Pop și Liceul Tehnologic nr. 1 Suplacu de Barcău, Timea Zeffer și Colegiul Agricol Valea lui Mihai, Gabriella Nagy și Liceul Teoretic „Horvath Janos”, Loredana Braia și Colegiul Național „Octavian Goga”