Parteneriat pentru stagii de practică în domeniul ”Turism și alimentație”

Liceul Tehnologic ”HOREA” din Marghita concretizează un nou parteneriat pentru stagii de practică în domeniul ”Turism și alimentație”, cu una din cele mai prestigioase organizații de turism din țara noastră: AQUA PRESIDENT Hotels&Resort, din stațiunea Băile Felix.
Acest parteneriat a luat ființă din dorința de a îmbunătăți modul de organizare și evaluare a stagiilor de pregătire practică a elevilor de la Liceul Tehnologic ”HOREA” din Marghita. Este cunocut faptul, că pregătirea elevilor din învățământul profesional și tehnic, se desfășoară atât la școală sub îndrumarea cadrelor didactice, dar și la operatorul economic, sub îndrumarea tutorilor de practică. De-a lungul anilor, școala noastră a întâmpinat dificultăți în găsirea partenerilor de practică, având în vedere că majoritatea sunt unități economice de mici dimensiuni și cu capacitate redusă de a prelua și forma elevi.
Mulțumesc, pe această cale, domnului director al complexului turistic AQUA PRESIDENT, dl. Dumitru FECHETE, pentru efortul deosebit pe care-l face în scopul pregătirii de calitate a elevilor liceului nostru atât în domeniul turismului cât și al alimentației publice.